четверг, 2 февраля 2017 г.

вавпа
















Я вірю, Вітчизно, ти станеш на ноги.
Махнуть золотими крильми рушники.
І щастя затьмить всі печалі й тривоги
На вічні роки і прийдешні віки.
31 січня 2017 року відбулася зустріч волонтерів нашої школи та членів волонтерського обєднання «Ніхто, крім нас» Первомайського району. Учасників зустрічі радо привітав вокальний шкільний ансамбль «Шкільні роки» (Керівник Спаровий О.С.). З історією волонтерського руху Доманівського РНВК познайомила присутніх Осадчук Валерія – голова учнівської ради, гостям була представлена презентація «Раз добром зігріте серце вік не прохолоне».
Зустріч продовжила Позняк Лариса Павлівна – щира і добра людина, яка, закривши свій бізнес, пішла і очолила волонтерський рух на Первомайщині. Перед очима старшокласників зявлялись одна за одною картини подій, учасниками яких були загартовані  у боях атовці та воїни-авганці. Без сліз не можна слухати розповіді про те, якими важкими є ті солдатські будні, коли смерть чатує щодня, щохвилини.
На зустріч завітали земляки – учасники АТО Доманівщини. Серед них Надворський Микола – Герой України, брати Афоніни та батько Жуся Андрія – випускника РНВК.
Школярі відчули, що кожен може долучитися до волонтерської роботи. З якою теплотою говорили бійці про те, як зігрівають їх дитячі малюнки, листівки! Майже у кожному бліндажі є куточок, де на ниточці висить прапорець, малюнок, невеличка книжечка, оберіг як спогад про рідний дім, про вас, діти. Від цих речей 

Комментариев нет:

Отправить комментарий